Veiledning

Her kan du kjøpe 1:1 veiledning med meg! 

De fleste kontakter meg for å:  

  • få oversikt over hva man kan ha krav på 
  • få hjelp til å vite hvor man skal starte 
  • få sendt unna søknader med riktige vedlegg 
  • skrive klager på avslag 

Jeg skreddersyr min veiledning etter akkurat det du trenger og ønsker. Du setter agendaen, og sammen jobber vi for at du skal få best mulig resultat. 

Etter betaling kommer du videre til mine ledige tider. Der booker du en tid som passer deg, og skriver kort hva du ønsker hjelp til. Det gjør at jeg er enda bedre forberedt når vi møtes på video eller over telefon - og vi kan bruke tiden vår mest mulig effektivt.

Veiledningstimer varer som regel mellom 60 - 90 minutter, avhengig av hva du har behov for. 

Så book deg en time i dag! 

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg! 

Varm hilsen fra Linda

 

 

 

Se hva andre synes om å samarbeide med meg:

Linda er ikke bare god til å lytte, men hun har den evnen til å få meg til å føle meg trygg i rommet med henne. Hun lærte meg å være mer trygg på meg selv, stole på meg selv, stå for avgjørelsene mine og være tro mot meg selv.

Veldig fornøyd med hjelpen vi har fått. Uten veiledning hadde vi aldri visst hva vi har krav på. Utrolig dyktig dame, og super veiledning.

Det er vanskelig stå alene når man skal finne frem i jungelen av søknader, rettigheter og alt annet for å kunne hjelpe barnet sitt som trenger hjelp. Linda møtte meg med en stor faglig kompetanse og engasjement, og ga meg mot til å fortsette å kjempe med nye øyne. Dette er jeg veldig takknemlig for. Ingenting er viktigere enn barna våre!

1.800,00 NOK